• Een uniek kraamcadeau!
  • Een uniek kraamcadeau!

Over mij (Karin Emsbroek)

Als kind groeide ik op in de bosrijke omgeving van de Achterhoek, en na wat omwegen door het land ben ik beland in het pittoreske Zeeuwse dorpje Dreischor, samen met mijn vriend Joost. Hier hebben we een oude charmante vlasboerderij gekocht, die we van binnen en buiten verbouwd hebben. Hier genieten we van de mooie omgeving en van onze grote tuin, die we zelf met veel plezier hebben aangelegd. In juli 2020 kwam er een klein wondertje bij, onze prachtige dochter Milou.

Ik heb in 2009 mijn bachelor in illustratie behaald op de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, waarna ik vrijwel direct van start ben gegaan als zelfstandig ontwerper. Mijn voorliefde voor werken met textiel heeft ertoe geleid dat ik al snel knuffeldieren en andere items ging ontwerpen voor veelal particulieren. Dit doe ik nog steeds graag vandaag de dag, naast het illustreren van mooie prenten, bijvoorbeeld voor geboortekaarten.

Ik geniet volop van het buitenleven en de rust, de grote tuin vol bloemenpracht, de mooie dijkjes met uitzicht op de kust, de leukste en tevens raarste kat van de wereld, en van ons gezinnetje. Volg mij gerust opĀ Instagram, of mocht je een iets willen laten ontwerpen, dan kun je altijd contact met me opnemen.

Liefs

Karin